Yamaha MT-09 Street Tracker
 
Immáron az 5. MT érkezéséről kell hírt adnunk az olvasóinknak. A Yamaha meglévő 4 új MT modellje mellett bemutatta az MT-09 alapjára épülő “scrambler” stílus inspirálta Yamaha MT-09 Street Trackert.
 
Szinte nem telik el olyan hónap, hogy ne számolnánk be egy újabb Yamaha érkezéséről. Nemrégiben a Yamaha MT-125 jelent meg, most pedig június 11-én a hangvillások bemutatták a MT-09 Street Trackert, mely MT-09-hez képest sportosabb stílust erősíti.
 

yamaha mt-09

 
Az új modellen a jobb kezelhetőségért szélesebb kormány, a sportos megjelenését matt fekete váz és matt szürke fényezés, átdolgozott keskeny ülés, lábtartó és fejidomon és oldalidomon található rajtszám erősíti.
 

yamaha mt-09

 
Az új alumínium elemeken kívül karbonból készült rövidebb első sárvédő is tovább erősíti a dinamikus megjelenést. Az új modellben ugyanaz a 847 cm3-is 3 hengeres erőforrás dolgozik, mint a pont 1 éve debütált MT-09-ben. A Yamaha rajongóknak mostanában nem megszokott erőforrás nagyon szerethető nyomatékos karakterisztikát biztosít.
 

yamaha mt-09

 
Várhatóan 190.000 forinttal kerül majd többe, mint az alapjául szolgáló MT-09, és egy árban lesz a már korábban bemutatott MT-09 Street Rally változattal és augusztusban kerül a kereskedésekbe.
 

yamaha mt-09

 
InfoBike.hu | Pale

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."