International Star Day 2012 Brno

2012.05.17. ISD Brno

Ebben az évben a Cseh Chapter rendezte meg az európai Star Day-t, amit egy motoros rendezvény keretein belül szerveztek meg. A Brno közelében lévő tó partján viszonylag nagy területen megrendezett esemény jó programnak tűnt. Volt ott épített motor verseny, koncertek, sör, kolbász s mi szem száj ingere.
Az apartman szállások megfeleltek minden szempontból, s a szervezők ügyeltek, hogy az Európából érkező Star motorosok egy helyen szálljanak meg. Már az egymás mellett parkoló motorok is igazán remek látványt nyújtottak.

A csütörtöktől vasárnapig tartó rendezvényre Bob és jómagam egy csütörtök délelőtti indulást terveztünk, de valójában este 20 óra lett. Kellemes huszon fokokban indultunk neki a távnak és egy kalandos motorozást követően a deres pénteki hajnal korai óráiban érkeztünk meg a kemping bejáratához.
E korai időpontban az adott koncakt telefonszámon egy igen fáradt és alkoholos hang jelezte, azonnal intézkedik és segít a bejutásban. Rövid idő elteltével egy Octáviával érkező mosolygós arc ismert vonását fedeztük fel. Rövid papírmunka és részletes eligazítást követőn, mely a különféle karszalagok jelentőségét taglalta, elindultunk a szállás felé. Barátunk hősiesen tartotta magát miközben küzdött az alkohol érzékelhető hatásaival. A fagyos utazásra egy kellemes meleg zuhany tette fel a koronát.

International Star Day 2012 Brno

Reggel szembesültünk a rendben sorakozó motorok rendszámtábláit vizslatva, milyen sokan és milyen sok országból fogadták el a meghívást. A sok ismert és ismeretlen arc között mégis egy ismerős, családias összetartás volt érezhető és nem csak a mellényekre felvarrt Star Touring and Riding embléma miatt.

International Star Day 2012 Brno

Közös reggelit követően a pénteki program egy csoportos motorozás volt. Komoly feladat volt a szervezők részéről, egy ekkora csoport koordinálása a túra alatt. Az utak szuper jók, a táj fantasztikus, az idő hűvös de napfényes. Nagyon jót motoroztunk.
Az esti vacsorát követően bejártuk a találkozó egész területét, söröztünk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat.

 

International Star Day 2012 Brno


A szombati napon egy rövid brno-i városi motorozás a várba majd a házigazdák klubházának meglátogatása (szuper klub hely) illetve a Napoleoni emlékmű megtekintése volt. Szintén remek időben és az előző napinál sokkal színvonalasabb és biztonságosabb irányítással. Szintén tartalmas napot zártunk és mivel ez az utolsó este volt a rendezvényen, egy rövid ünnepélyes eseményzárás előzte meg a vacsorát. Természetesen az esti beszélgetések sem maradtak el a háttérben a koncertek dübörgésével.

Vasárnap, csomagolást és búcsúzkodást követően a déli időpont körül indultunk hazafelé. Csapatunk nagyobb része kisebb kitérővel és néhány látványosság megtekintésével jutott haza, mi pedig a már ismert útvonalat választva indultunk útnak.

Köszönet a szervezésért.

International Star Day 2012 Brno

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."