Azt hinné az ember ez velem nem történhet meg. Én mindig gondosan visszazárom tankolás után. Valószínűleg ez így is van, de hidd el még a leggondosabb rider is járhat így. :)

Elhagytad a tanksapkád

Az ok egyszerű: a tanksapka több darabból van összecsavarozva, és idővel ezek a csavarok bizony meglazulnak, majd szétesik az egész szerkezet.

Elhagytad a tanksapkád

Érdemes ellenőrizni, mert igen kellemetlen mikor a kupak zár része a benzintank belsejében, a külső borítás az útpadkán pattog tova. A tanksapka gyári ára kb. 50.000 Ft körül mozog, még szerencse, hogy bármelyik autós boltban kapható univerzális műanyag 300 Ft-os áron. :)

Elhagytad a tanksapkád

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."