Szelidi Tó

2012 agusztus 23-24-25 a Pirates Family MC motoros találkozója a szelidi kempingben. Mit tesz Isten, Zolka barátunknak a kemping bejáratától tán 100 méterre van egy nyaralója. Ebből az apropóból, a közelebbi barátaival, már évek óta rendszeres látogatói a rendezvénynek. Most valamiért úgy gondolták, hogy az eddigi nyugalmas kis hétvégéjüket megfejelik azzal, hogy a fórumunkba meghívást tesznek közzé, aki akar, az velük együtt részt vehet a bulin. Na, erre Rá is Faragtak, de rendesen!
Pénteken reggel elkezdett áradni a néptömeg, és már délután látszott, hogy vagy a család költözik ki a nyaralóból, vagy 3 napos utcabált rendezünk a házuk előtt motyóval, sátorral, bográccsal. Mit volt, mit tenni, a család engedett a gyengéd erőszaknak, és kivándoroltak egyik ismerősük közeli menedék helyére, és ezzel a probléma megoldódott.
Aznap délután és este, szolid bulit tartottunk, csak úgy magunk között, beszélgetés, fürdőzés, eszegetés, iszogatás, ejtőzés. Mondjuk az is igaz, hogy olyan meleg volt, pihegni alig futotta az erőnkből.

Szelidi Tó motoros találkozó

 

Ezt az állóvizet kavarta fel estefelé a Mösze érkezése. Szo-Szo a Mösze bulizás területén mindig is külön fogalomnak számított. Most motor helyett teherautóval érkezett, amit felszerelt önjáró szálláshelynek, míg a maradék területet a raktérben, igen ügyesen hűtőládává alakította. Na, ezt aztán végtelen mennyiségű munícióval töltötte fel. Amikor mindennek tetejébe a fondü készletét is elő varázsolta, már tudtuk, hogy itt baj lesz. Nagy Baj!

 

Szelidi Tó motoros találkozó


És kezdetét vette a Vad Tivornya! A gyengébb idegrendszerű olvasók kedvéért nem részletezném, csak a címszavakba kóstolnék bele. AC villám DC, Sajt Evés, Fürdőzés éccaka, Stones, Megint Fürdőzés, Közbotrány Okozás, Tankcsapda, Sajt Evés, és Újabb Fürdőzés.
Azért szombat délután kettőig a társaság nagy része képes volt regenerálódni.

 

Szelidi Tó motoros találkozó


A szombat délutánt, és az estét a találkozón a kempingben töltöttük. A programot megtalálhatjátok a Pirates honlapján, ezért ezzel most nem is időznék. A Star-t képviselve igyekeztünk kulturált, úrias benyomást kelteni, és ez kulturált úriemberek lévén, nem is esett nehezünkre. Megnéztük, ami megnézhető volt, és élveztük a rendezvény magas színvonalát.


Szelidi Tó motoros találkozó


Vasárnap, ébredés, sátorbontás, rendrakás, köszöngetés, miegyebek után oszoljt vezényeltünk, és ki-ki ment a dolga után.
Még egyszer orbitális köszönet Zolkáéknak az ötletért, a vendéglátásért, és a türelemért, amivel elviselték, hogy feldúltuk a hétvégi pihenésüket.

Üdv: Ispán

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."