Sümeg 2012.07.27.


Idén júliusban a Balaton felvidéken motoroztunk és töltöttünk el egy felejthetetlen hétvégét.
A túra, mint motoros, mint gasztronómiai élményekkel kiegészítve telt.
A meleg nyári időben a sümegi Öreg Hegy Panzió adott szállást vendégszerető környezetében, ahol kiélvezhettük a hely adta lehetőségek sokaságát.

7303 Chapter Sümeg

A szokott módon érkeztek az ország minden égtájáról a tagok péntek délután. Mint minden túránkra, az előre rögzített költségek és programok szinte olyan érzést keltenek a résztvevőkben, mint egy befizetett szervezet turista utazás. Valójában az is.

Az eltelt munkahét, a hétvége kezdése, a barátokkal való találkozás, könnyed, lazulós, bulizós hangulatban telt.

A szombati túrára a reggelit követően indítottuk. Megtankoltuk a motorokat, a szervezők még tartottak egy utolsó eligazítást, majd azt követően indultunk a Balaton felvidék meghódítására. Remek időben és gyönyörű tájakon dübörögtünk Tapolcán keresztül Kapolcs felé.

7303 Chapter Sümeg

Igyekeztük a nem túl forgalmas utakra tervezni a túrát, hogy minél biztonságosabban tudjuk haladni.
Kapolcson nem kis látványosság volt a Művészetek Völgye rendezvénysorozat ideje alatt, az érkező szervezett motoros menetoszlop látványa. Ebéd előtt itt álltunk meg egy rövid frissítőre a verőfényes napsütésben.


7303 Chapter Sümeg
A pihenő után ismét nyeregbe pattantunk és Nagyvázsony, Mencshely, Köveskál érintésével jutottunk le a Balaton partra. Az ebédet Révfülöpön a Tóth Vendéglő kellemes napernyővel védett asztalai mellett fogyasztottuk el. Az előre megrendelt menüket, rövid idő alatt felszolgálták.


7303 Chapter Sümeg
Szinte jó volt visszaülni a rekkenő hőségben a motorokra és élvezni a hűsítő menetszelet.
A túra alatt a biztosító emberek mint rendes pulik terelgették a csapatot. Erre szükség is volt, a 7-es főút keresztezése miatt két alkalommal is.

Mikor Keszthely felől érkezve a késő délutáni órákban ismét feltűnt a sümegi vár a horizonton, tudtuk lassan véget ér a motorozás.
A megérkezést követően ismét a fürdőzés rázta fel a melegben kellemesen elfáradt csapatot. Az elfogyasztott vacsorát követően a bulizás, beszélgetés zárta a napot és a hétvégi programot.

7303 Chapter Sümeg

Vasárnap estére még a legmesszebbről érkezők is visszajelezték szerencsés hazaérkezésüket.


Midle Hungay Chapter #7303

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."