2017.07.21 - Én Mecsek - avagy rövid útmutató forró, nyári motorostúrákhoz

Mikor a mókuskerék elviselhetetlenné válik, engedd el: a centrifugális erő kirepít, jó esetben, egész a Mecsekig. Aztán katapultáld magad a pécsi tévétorony tetejére. Nézz körül jól, míg kiszellőzik fejedből a gond. Szerpentinen tekeredj motoroskígyóban, míg mákos-rétesnek nem érzed magad, amiből olvadó cukor csorog. Mikor az aszfaltba már beleragad a kerék, csak akkor állj meg. Ócska plüsskanapéba süllyedj, hideg sört kortyolgatva. A kemencés sülteket óvatosan kóstolgasd, túl ínycsiklandozóak! Hallgass régi zenéket, üvölts szövegtöredékeket. Ettől hullanak a csillagok. Számold hajnalig.


Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."