2017.08.03 - Tatratea-koktél, házilag - a Star Touring 73O1 saját receptje

Végy egy teljesen vegyes társaságot, közös szerelmük a motorozás. Ahányan, annyiféleképpen öntörvényűek. Adj hozzá egy kétszemélyes kabriót, csak a pikantéria kedvéért. Induljatok el a legtikkasztóbb hőségben, északnak. Folytasd a legkevésbé összeillő dolgok mixelését: a fenyőerdők zápor utáni gyantás gyógynövényillata mellé középkori városka főteréről egy gombóc fagyit kanalazz. Zordon hegyek árnyékát, ahogy a sík vidékből magasodnak, némán, embertelenül - Zakopane zsúfolt, perzselő turistapoklával vegyítsd . Ne feledd a holtában is fenséges Szepességi Vár látványát, alatta a cigánytelepek nyomorával. Pár csepp keserűség sem hiányozhat, az élet ilyen... Adj hozzá mértékkel alkoholt , hogy ereje legyen, sok röhögést, hogy megédesítse - mindezt hevítsd - az errefelé meglehetősen szokatlan - 32 fokra és rengeteg hajtűkanyarban, hegyen-völgyön shakeld össze. Dobj bele fenyőágacskát, dísznek. Hidd el, jobb, mint a gyári.

Vica


Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."