2019.07.21 – Transzalpina – Transzfogaras Túra a Kárpátokban – Koreografálta a #7303 Chapter

"Mit nekem te zordon Kárpátoknak
Fenyvesekkel vadregényes tája!"


Medvében, tehénben, szamárban és élményekben gazdag, kalandokban pedig bővelkedő volt a Transzalpina - Transzfogaras Túra. Petrozsény – Brassó – Árgyasudvarhely – Déva érintésével hódítottuk meg a hegyvonulatot közben pedig napról napra egyre jobban összekovácsolódott a banda a közösen megélt kihívások alatt. Gyönyörű Erdély a tiszteletet parancsoló két hegycsúcs a Kárpátok gerincén pedig életre szóló emlékeket adott a csapatunk számára.


Brassóban idegenvezetéssel ismerkedtünk a szépséges óvárossal, Déván pedig bevettük a Kőműves Kelemen építette fellegvárat.


Tizenkét kőmives összetanakodék,
Magos Déva várát hogy fölépittenék.

Hogy fölépittenék fél véka ezüstér,
Fél véka ezüstér, fél véka aranyér.

Magos Déva várhoz hozzá is kezdettek.
Amit raktak délig, leomlott estére,
Amit estig raktak, leomlott reggelre.


Hat nap öt éjszaka életre szóló emlékekkel. Lesz miről beszélgetnünk majd a hosszú téli estéken.

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."