2021.06.28 - Ausztria túra, # 7301 North Hungary Chapter

Az Alpok gyönyörű és megunhatatlan. Hozzá a kiváló minőségű osztrák utak, a szerpentinek és a mesés települések garancia egy pompás túrára. Ha pedig mindezt még „megfejeljük” egy összeszokott, remek baráti társasággal, akkor minden kellék adott egy nagyszerű motoros kalandhoz.

Kánikulában indulunk, de az előrejelzésnek megfelelően jön a felfrissülés. A hegyekben ez néha záport is jelent, de annyi baj legyen. A szállásra vezető úton teszünk egy kitérőt, és útba ejtjük a Nockalmstrasse-t. Az idő ideális, a táj lenyűgöző.

A kötelező ragasztás sem maradhat ki.

A kitérővel közel 700 km megtétele után érkezés a szállásra, ahol a következő napokban csillagtúra formájában fedezzük fel a környéket. Az út porát sikeresen leöblítjük pár korsó sörrel.

A következő napok programjai: Grossglockner, Zell am See, Lienz, Kaprun és a mesés Hallstatt.

Megszámlálhatatlan kanyar, élményhegyek és egy (megoldott) műszaki probléma a rövid mérleg. A motorok és a motorosok is kitűnően teljesítettek, de egy ilyen felkészült és tapasztalt csapatnál ez nem meglepő.

Jövőre ismétlés: veletek, valamerre!

-r-

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."