2021.07.24 - Bakony Túra - #7303 Chapter - Csesznek

A Győrt Veszprémmel összekötő 82.-es főúton egy szerpentin közepén található az a kis gyöngyszem település amit Cseszneknek hívnak. Ide szervezte a #7303-as Chapter 2021. július 23.-25. között tartott túráját. Vendéglátónk a Ferrata Vendégház volt amely a vár közelében található és amit bátor szívvel ajánlunk mindenkinek aki a környéken keres jó minőségű szállást.

Szombaton egy kiadós reggeli után gyülekezett a banda, átbeszéltük közösen a túrával kapcsolatos lényeges információkat és felfrissítettük a biztonságos közlekedéssel kapcsolatos szabályainkat. Tizenegykor összeállt a csapat és Mötal Kapitány vezetésével elindultunk a gurulásra. A Bakony keresztül kasul oda és vissza. Jól sikerült csapatás lett a kanyar vége és kellemesen elfáradva érkeztünk vissza a támaszpontra. Az egész napos kánikula után jólesett mindenkinek a medencés megmártózás és vacsora után az esti lelazítás.

A Bakony gyönyörű és igazi jó motoros helyszín. Aki teheti ne hagyja ki ezt a hungarikumot.

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."