2022.05.07-08. - Vezetéstechnikai Tréning - Kecskemét

A 2022-es szezon előkészítése érdekében a korábbi évekhez hasonlóan Chapterünk megszervezte a kecskeméti vezetestechnikai tréninget. Célja, motoros barátaink felkészítése az év túráira, a szabályos és legkiválóbb technikai motorozás elérésével. A tréning segített a télen ellazult izomzatok mozgásainak felelevenítésére, az időnként tized másodpercek alatt történő döntés meghozatalához szükséges kondíció, felkészülés elérésére, valamint a téli időszakba elrejlő reflexek felelevenítésére.

A Tréning

A tréningen elegendő számú létszám megjelent. A megjelentek véleménye alapján szükség volt rá, a motorozás jól esett. Mindhárom Chapter képviseltette magát. Idén a MEDITERRÁN Vendégházban szálltunk, meg, amely a tavalyihoz hasonló minőséget nyújtott.

Este meglátogattuk a közeli Trabant Vendéglátó Helyiséget, ahol igen jól éreztük magunkat.

Köszönjük részvételeteket, felszabadult motorozást, túrákat kívánunk a 2022-es évre.

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."