2022.12.02.-04. - Klubévzáró Gálosfa


Idén az évzáró ünnepséget a #7303 Chapter szervezte. A nyári #7301-es túra helyszíne remek, vendégszerető, ezért az évzárót a Gálosfa Vendégházba rendeztük meg, ahol meghitt a karácsonyi hangulatot teljes mértékben kielégítő díszletekel és vendégszeretettel fogadtak bennünket. Szerencsére nagy számmal jelentünk meg. Meleg, otthonos szobák és finom, ízletes ételek vártak minket. Az ünnepségre, a „STAR” gyerekek nagy meglépetésére szombaton megérkezett a Mikulás is sok-sok ajándékkal. Az új nemzedék Télapót köszöntő énekkel és nagy izgalommal várta már.Minden gyermek kapott ajándékot. Biztos konzultált a Télapó a szüleikkel a gyermekekről, akik rosszat nem tudtak mondani róluk. Ezért az ajándékok nem szűkölködtek csokiban, édességben, játékban. A Manók megpakolták a Télapó zsákját.
A Mikulással fotózkodni is lehetett. A jó hangulat a képeken látható.Miután a TÉLAPÓ elment további teendői ellátása miatt, kezdetét vette a HF tagok felavatása. Idén 3 fő lett jelölve a közösségbe, akik a klubban betöltött szerepük és baráti lelkük elismeréseként a FULL COLOR-t varrhatják fel a mellényük hátuljára.


COLOROSOK lettek.

#7301 GYUGYU#7303 mÖtál#7304 BAGOLYGRATULÁLUNK NEKIKÚgy gondoljuk a 2022-es évet méltóképpen zártuk le. Nagy izgalommal, olcsó benzin árak, szép idő és jó utak reményével vágunk neki a 2023-as idénynek.

-TOM-

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."