2022.09.24. - Őszi Bárka látogatás és Támogatás


Idén is meglátogattuk barátainkat a Bárka Alapítvány Dunaharaszti otthonában. A klub tagsága jóvoltából 135.885,- Ft pénzbeli támogatás jött össze és 2 db laptop (ATÁS ajándéka) és 1 db (Bucy adománya). A pénzbeli juttatásból az előzetes egyeztetések alapján tartós élelmiszerek, étel alapanyagok vásárlására költöttük, valamint 2 db tortával kedveskedtünk nekik. A lakók közül két főnek születésnapja volt.


Szeptember 24-én az OMV kúton találkoztunk.


Megérkezésünkkor üdvözöltük őket és átadtuk az ajándékokat.Rövid beszélgetés után felköszöntöttük a szülinaposokat. Nagy örömet okozva nekik.


A torta elfogyasztása után jöhetett a várva várt motorozás. A képen látszik örömük mindenféle kifejezése.

Gyorsan repült az idő, hamar eljött a napnyugta. Barátainktól elbúcsúztunk. Mindenki ment saját menedéket nyújtó OTTHONÁBA.

-TOM-

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."