2022.07.08.-10. - Betyár Túra Sobri Jóska emlékezetére - #7303

Chapterünk #7303 2022. július 8-9-10. hétvégén rendezte meg idei klubszintű túráját (Betyár túra).
A túrán szép számmal megjelent a klub tagsága. Voltak olyan társaink is akik 500-800 km-t motorozva érkeztek meg. Köszönet nekik.


Az első nap a felhőtlen bulizás, és beszélgetés napja volt. Mindenki kipihente a napi fáradságait elengedve magát némi is alkohol fogyasztással is. :-)Szombaton 11.00 órakor indult a túra Balaton felvidék dimbes-dombos tájain keresztül. A táv hossza 155 km-re sikeredett.A túra utolsó állomása az ajkai Veterán Járművek Baráti Köre által állított emlékmű meglátogatása. Itt megemlékeztünk a balesetben elhunyt motoros társainkról, elhelyeztünk egy szalagot és mécsest tiszteletükre.A megemlékezés után irányt vettünk a szálláshelyre és késői ebéddel zártuk a napot.


Köszönet a megjelent Barátainknak. A visszajelzések alapján jól érezték magukat, úgy mint a 7303 Chapter tagjai is.

Jövőre egy újabb meglepetés helyszínnel készülünk.

-TOM-

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."