2023.6.30-7.2. – Telkibánya - #7301 Klubtúra

A North Hungary Chapter az idei klubtúrája bázisának a Borsod- Abaúj- Zemplén megye északi csücskénél, a gönci járásban található Telkibányát választotta. Ide hívtuk meg a két testvér chapteren kívül délvidéki barátainkat is a Brothers MC és a Patriots MC képviseletében.

Mint kiderült, a helyszín remek választás volt. A szálláshelyünk minden elvárásunknak maximálisan megfelelt, és kiváló kiindulópontnak is bizonyult a szombati túrához. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, egyedüli negatívumként a helyenként szörnyű állapotú útburkolatokat lehet megemlíteni. A táj szépsége azonban feledte ezt is.
-Robi-

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."