2023.07.14.-16. - Csodavölgy túra a Mátra és a Bükk térségében - #7303

2023 évadban Chapterünk a #7303 Kissikátorban a Csodavölgy apartmanok főállomás kijelölésével rendezte meg 2023. július 14-16 között klubszintű túráját.


Első nap a gyülekező napja volt. Szeretettel vártuk vendégeinket egy kupica pálinka és jófajta sör társaságával fogadtuk Őket. Szerencsére a klub összes chaptere képviseltette magát. Este finom nedű és "gyógyvíz" mellett az út megpróbáltatásait vezettük le.

Másnapra terveztük a közel 200 km-es túrát, valamint este a közösségi térben az I. STAR KVÍZ-t.


A túra útvonal, a Bükk szerpentines útjain vezetett minket.

Félidőben megálltunk Répáshután, hogy a Vadász Étterem és Panzióban csillapítsuk akkor már igen erős éhségünket. Az ételek nem okoztak csalódást.


Útközben Lillafüred mellett is elhaladtunk. Készítettünk egy közös fotót a mesés szikla előtt.


Estét a kvízzel zártuk, aminek úgy érzem sikere volt. A három Chapter közül két első helyezett lett. A #7301 és a #7304 Chapter volt a nyerő. Az első helyezetteknek finom Irsai Olivér szőlőből készült pálinkát nyújtottunk át a logónkkal díszített üvegben. Oklevél sem maradhatott el. Sajnos nem számítottam két első helyezettre így a két Chapter egy oklevelet kapott.---- TOM -----

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."