2023.09.23. - Bárka Ház lakóinak támogatása

2023-ban is izgatottan vártak a Klub által felkarolt Bárkaház lakói. Mint minden évben most is az őszi látogatás a támogatások átadásáról és az ünnepeltek felköszöntéséről szolt. Sajnos most az időjárás nem kedvezett a motorosoknak ezért a motoroztatást egy motorral biztosítottuk, de a lakók nagy örömére buszozási programot is beiktatunk egy 7 személyes gépkocsival. Nagyon örültek ennek a lehetőségnek is.

Idén a klubtagok jóvoltából 200.000 Ft-nyi eszközt, élelmiszert adományoztunk. Egyik tagunk egy vadi új tablet-et szánt nekik. Így a támogatás 220.000,-Ft összeget érte el.

Köszönjük a tagok segítő szándékát és a lakók önzetlen szeretetét.

Bucy egy szép gondolatával zárnám soraimat:
"Ajándék a sorstól, ha valaki képes másoknak segíteni !"Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."