2020.07.31 - Baranya Túra #7303 – Pécs – Mohács – Hosszúhetény

Az idei 2020.-as szezonban a #7303 Chapter Baranyában rendezte meg a klubtúráját július 31. és augusztus 2. között. Szerencsésen remek nyári hétvégét sikerült kifogni kánikulával és szikrázó napsütéssel.

A támaszpont vagy bázis a Mecsek déli oldalán lévő Hosszúhetény névre keresztelt kis faluban volt. Vendéglátónk a Sárvári Vendégház remek helyen, gyönyörű panorámával megáldott hegyoldalon helyezkedett el. A medencéjében fürödve és egy hideg italt kortyolgatva a környező hegyek és a völgyben elterülő település szépségében gyönyörködhettünk.

Szombaton délelőtt kristálytiszta meleg időben 11 órás indulással kezdtük meg a környéket felfedező túránkat.

Útvonalunk: Hosszúhetény – Komló – Mánfa – Magyarszék – Magyarhertelend – Orfű – Abaliget – Pécs – Mohács – Boly – Hosszúhetény volt.

Három megállót iktattunk be a gurulás közben. Pécsen a hegyi szakasz után a 34 fokos melegben felfrissítettük magunkat utána Mohácson elmentünk a helyi kultúrát bemutató Busó Kertbe és végül Bolyon megebédeltünk a motorosbarát, remek konyhájú és reprezentatív Kiskastély Étteremben.

Este ötkor kellemesen elfáradva értünk vissza a szálláshelyre ahol csobbantunk egyet a medencében és élveztük a hely és a falu adta lehetőségeket.

Összességében a Mecsek legszebb helyeit sikerült lemotorozni és nagyon sok vidám emlékkel lettünk gazdagabbak.

Jövőképünk

"Hosszútávú célunk: Életre Szóló Tagok Toborzása. Kiérdemeljük tagjaink hűségét. Odafigyelünk rájuk, kitaláljuk mire van szükségük, és azon dolgozunk, hogy értéket teremtsünk számukra.
Megbízhatóságunkról, rugalmasságunkról és fogékonyságunkról szeretnénk ismertek lenni, hiszen ezek velejárója a gyarapodás, a magas életkor elérése és az elégedettség. Tagjainkat a bizalom, együttműködés és kölcsönös tisztelet légkörében szeretnénk megerősíteni."